Lorem ipsum sárgarépa, Minneapolis egyetemi fejlesztő. Nem járművek labdarúgó, Hogy a hőmérséklet nyilak, bemelegítéshez most. Zimbabwe mártást én smink. Jelen táplálkozás kivéve a banán.

Az egyesület története

VINCÚR – borászok egyesülete, termelők, szakértők és a bor szerelmeseinek

Termesztés és termelés

A történelem a szőlő- és bortermelés területén városunkban, szabad királyi város Modra, eléri mélyen a múltban. Fordulattal benne időszak nagy hírnevet és a jólét időszakok nehéz és felszámolási. A hagyományos szőlőtermesztési mód és a családi bortermelő társaságok hagyományának egyik legnagyobb csapása az egységes szocialista szövetkezetek időszaka volt.. A családi hagyományok megtörése, elkülönülés az őseink által az évek során épített és művelt ingatlanoktól, közös rossz minőségű, sőt tragikomikus szőlőművelés, az évek során bevált vadászatok buldózeres teraszfelszámolása, a szőlősorok tájolásának megváltoztatása, egyenruhás, rossz minőség és indokolatlan kísérletezés, a magántulajdon elnyomása, az üzlet kriminalizálása, ez a kollektivizálás öröksége, amire a legtöbben nem vagyunk büszkék. Aztán jött a szelíd forradalom, megnyitotta a határokat, és megmutatta nekünk a nyugati szőlészet és borászat képét, főleg osztrák. Sokak számára sokkoló kép, hanem a vonat képe, amely negyven éve került el tőlünk. És elölről kellett kezdeni.

Hagyományok

A régi szőlőtermesztő családok leporolták nevük fényét, és megkezdték a családi hagyományok hosszú és tüskés útját, többnyire külföldi, előzetes üzemi parcellákon., másrészt az "okos" vállalkozók a bennszülött figurába való hatalmas befektetés ürügyén kenték fel a pénztárcájukat., kizsákmányolták a még uralkodó szőlőket és az uralkodó állami támogatásokat, és sorsukra hagyták a műveletlen szőlőket. Modra tíz évet várt a borászok és borászok közös szervezetének létrehozására. Ennyi ideig tartott a modrai borászoknak, megérteni, hogy ezen a téren csak előre lehet lépni, hogy nem kell elcsüggedni a sikertelen próbálkozásoktól és így ünnepelhetjük idén 10 éve ennek az ötletnek a megvalósítása óta.

Az egyesület alapítása

nap 23. október 2000 A hangulatos taverna Pavel Soldán, az ő „japán szoba”, összegyűjtött hat szerelmeseinek, hogy az említett, ki kell építeni a hagyomány Modra borászati ​​egyesületek és így Miroslav Dudo, Pavel Soldan, Vincent Jakubec, Jozef Šimeček, Paul Matuškovič és Vlagyimir Medlen együtt alapított egy új szövetség stavovský, amelyre a jellegzetes és büszke „VINCÚR – borászok egyesülete” nevet adták, termelők, szakértők és a bor szerelmeseinek ". Egyetértettek, ez nem megy a közös marketing cég, de az egyesület biztosít platformot bemutató nézetek és követelményeit termelők és borászok, a tapasztalatcseréért és nem utolsósorban a modranszki borászok és borászok közötti baráti és interperszonális kapcsolatok javításáért.

Bejegyzés

Lelkesedés az új bajnokságban, és új távlatokat tükröződnek a szervezet először az akció, melyet Svätokatarínska ízű újborok. Ez a próbálkozás nagy visszhangot kapott a közvélemény részéről, és ez ösztönözte az egyesület civil egyesületként történő bejegyzését, valamint több olyan rendezvény megszervezését, amelyek népszerűsítik városunk borászainak és borászainak munkáját és eredményeit., valamint Modra város népszerűsítése. A VINCÚR egyesület azóta sem hiányzott egyetlen dűlőhöz kapcsolódó rendezvényről sem, bor, kultúra és a város reprezentációja, míg a Vincúr egyesület legnagyobb rendezvénye az évente megrendezésre kerülő nemzetközi A kategóriás borkiállítás VITIS AUREA MODRA.

szervez

A naptári év során, szervezünk különösen támogató kulturális és társadalmi események:

– Fašiangová kóstoló a jobb Modranská kolbász
– A nemzetközi borbemutató „VITIS AUREA MODRA” ®
– Borkóstolás Vintage Malokarpatskom Modra
– Svätokatarínska ízű újborok

Ugyanakkor az MVC-vel és MOSZKVA-val szoros együttműködésben más rendezvényeket is közösen szervezünk (Nyitott pincék a Sv. Urbana, Vacsora a vár Vöröskő, Nap a szőlőhegyen, Napja Nyitott Pincék, stb.).

Bérlés

V roku 2015 A VINCÚR egyesület nem lakáscélú helyiséget vásárolt a Štúrová sz.. 54 in Modre, ahol a közeljövőben kialakítják az egyesület klubhelyiségét a kóstolóval együtt, ahol az egyesület tagjainak bormintája lesz. Az egyesület tagjainak száma kb 40 és az egyesület nagy örömmel fogadja az új tagokat, főleg a fiatal borászok és borászok sorából, rengetegen vannak Modrában, és megvan bennük a lelkesedés és az energia, hogy a Modra-szőlészet és borászat népszerűsítésén dolgozzanak..

Minden borásznak és borásznak sok sikert kívánunk fáradságos munkájához, jó egészséget és a jó bor örömét.

Vincent Jakubec, a VINCÚR egyesület elnöke

0

Az Ön kosara