Lorem ipsum sárgarépa, Minneapolis egyetemi fejlesztő. Nem járművek labdarúgó, Hogy a hőmérséklet nyilak, bemelegítéshez most. Zimbabwe mártást én smink. Jelen táplálkozás kivéve a banán.

Szőlőbirtok és hagyományok

A történelem a szőlőtermesztés, borkészítés területén városunkban, ingyenes királyi város Modra, eléri mélyen a múltban. Fordulattal benne időszak nagy hírnevet és a jólét időszakok nehéz és felszámolási. régi borászati ​​családok Gloss felfrissít nevüket és többnyire idegen földekre predkomasačných Ezek megkezdte a hosszú és rögös út családi hagyomány.

A szövetség létrehozását VINCÚR

nap 23. október 2000 A hangulatos taverna Pavel Soldán, az ő „japán szoba”, összegyűjtött hat szerelmeseinek, hogy az említett, ki kell építeni a hagyomány Modra borászati ​​egyesületek és így Miroslav Dudo, Pavel Soldan, Vincent Jakubec, Jozef Šimeček, Paul Matuškovič és Vlagyimir Medlen együtt alapított egy új szövetség stavovský, aki a megkülönböztető és büszke nevet „VINCÚR - bortermelők szövetsége, termelők, szakértők és a bor szerelmeseinek ". Egyetértettek, ez nem megy a közös marketing cég, de az egyesület biztosít platformot bemutató nézetek és követelményeit termelők és borászok, a tapasztalatok megosztása és végül, de nem utolsósorban, hogy javítsa a barátságok és az interperszonális kapcsolatok között Modranská bortermelők és borászok. Lelkesedés az új bajnokságban, és új távlatokat tükröződnek a szervezet először az akció, melyet Svätokatarínska ízű újborok. Ez a kísérlet volt egy nagyon jó választ a közvélemény, és ez volt az impulzus, hogy regisztrálja a szövetség, mint egy polgári társulás. Guild VINCÚR hiányzik kapcsolódóan olyan intézkedést, a szőlők, bor, kultúra és képviselete Modra.

szervez

A naptári év során, szervezünk különösen támogató kulturális és társadalmi események

Február

Fašiangová kóstoló a jobb Modranská kolbász

március

A nemzetközi borbemutató „VITIS AUREA MODRA” ®

április

Napja Nyitott Pincék

május

Nyitott pincék a Szent. Urbana ®

Semtember

Borkóstolás Vintage Malokarpatskom Modra

november

Svätokatarínska ízű újborok

0

Az Ön kosara